Moritz Cursa Moritz Sant Antoni Moritz Cursa Moritz Sant Antoni

RECUPERACIÓ POSTEXERCICI

FISIOTERÀPIA HEILSA

Els amics d'Heilsa que col·laboren a la Cursa Moritz Sant Antoni fent el servei de massatge al final de la Cursa, ens donen les claus per la recuperació postexercici.

Descansar

Descansar és una de les parts més importants d´un entrenament. L'esforç realitzat serà més efectiu amb el repòs adequat tant abans, com durant i després de fer exercici físic. Entrenar amb excés pot tenir conseqüències negatives que afectin directament el nostre cos. Pot perjudicar un únic grup muscular o, fins i tot pitjor, tot l'organisme. És per això que avui et parlarem de la recuperació postexercici.

A Clínica Heilsa, el nostre centre de fisioteràpia a Barcelona, fem teràpies específiques per ajudar el cos a recuperar-se després de les sessions d'exercicis, sempre de manera personalitzada i pensant en les necessitats de cada cos.

Tècniques de recuperació de Clínica Heilsa

Posa't a les mans dels nostres professionals. A Clínica Heilsa estem especialitzats en la recuperació post-exercici. La nostra meta és ajudar-te a millorar la teva qualitat de vida, és per això que treballem amb les tècniques més avançades per aconseguir-ho, a més que comptem amb l'equipament més nou:

Tecarteràpia / Diatèrmia

Aquesta tècnica combina teràpies manuals i ús de corrents elèctrics, elevant la temperatura a les zones afectades per l'exercici per prevenir lesions futures, curar-les i/o alleujar-les. Aquest mètode ajuda a la rehabilitació, i té especial importància en la recerca de millorar el rendiment dels esportistes.

Pressoteràpia

L'equipament de pressoteràpia s'empra per a la recuperació dels esportistes després de sessions intenses. Aquesta tècnica activa el drenatge de líquids i ajuda a eliminar les substàncies tòxiques acumulades durant l'entrenament. Ofereix un efecte relaxant, derivat del massatge realitzat, que també fomenta un efecte antiinflamatori. Gràcies a aquest tractament, l'esportista es podrà recuperar molt més ràpidament de les seves lesions i s'evitaran futures lesions.

Massatge de descàrrega

Si els músculs estan al límit, el massatge de descàrrega és una de les tècniques de recuperació més recomanables. És una teràpia manual intensa on combina diferents moviments de fricció i comprensió amb la finalitat de disminuir l'excés de to establert durant l'entrenament.

Fisioteràpia

És un dels tractaments manuals més importants al nostre centre. Actua sobre el sistema musculoesquelètic. Realitzem tractaments de fisioteràpia per prevenir lesions i optar pel millor estat del nostre cos amb l'objectiu de reequilibrar els músculs, els lligaments i l'esquelet perquè els líquids circulin de manera correcta.

Recuperació activa

Consisteix a fer exercicis durant una jornada de descans. La intensitat de lactivitat ha de ser baixa, evitant superar un determinat nombre de pulsacions i que els músculs se sotmetin a esforços grans. Pot ser una activitat diferent de la que es realitza de manera usual, sempre que es faci en baixa intensitat.

Electroestimulació

És una de les teràpies més conegudes que s'apliquen a la fisioteràpia. Es tracta d'una estimulació local amb finalitats terapèutiques. El seu objectiu és actuar contra el dolor, alleujant-lo, a més de provocar contraccions musculars, perfecte per prevenir lesions, tractar els músculs, entrenar-los i millorar-ne el rendiment.

Demana'ns una cita perquè et coneguem i puguem començar a treballar en les teves tècniques de recuperació postexercici. També treballem en la rehabilitació de lesions esportives, en ajudar-te a millorar la teva salut física amb diferents classes dirigides com a Pilates i hipopressius,

Gràcies al nostre equip de professionals ajudem cada dia els nostres pacients a millorar el seu estil de vida.Si estàs interessat, pots escriure'ns a info@clinicaheilsa.com, contactar-nos mitjançant Whatsapp al 674 282 232 o trucar-nos al 93 546 51 92. T'esperem!

PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2023
Moritz Més Esport Menys Miopia
Ajuntament de Barcelona Federació Catalana d'Atletisme Atlètic Club Esport i Natura Salesians de Rocafort Esportiu Rocafort Calàbria 66 Penya Barcelonista l'Eixample Comissió Festa Major Diputació de Barcelona
Barcelona Voluntària El Racó de l'Agüir OXD Club ProAm Clinica Heilsa Anna Subirats De Veí a Veí Imatge de l'esport Magda Flor ChampionChip Powerade Aneto
Cursa Moritz St. Antoni 2023 ®
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web