Moritz Cursa Moritz Sant Antoni Moritz Cursa Moritz Sant Antoni

Preguntes Freqüents

La cursa es celebra el dia 21de Gener de 2024 a les 9:30 del matí. Les curses infantils començaran a partir de les 11.30 hores.
El període d'inscripció comença el dia 15 de novembre de 2023 i acaba el 17 de gener de 2024 o quan s'arribi als 4000 inscrits

Cal omplir el formulari d’inscripcions ja sigui de 10k i disposar de xip groc. Si no tens xip groc, l’organització et facilitarà un xip de lloguer a un preu de 2 €. La cursa Infantil el xip está incorporat en el dorsal, no és necesari el xip.

A la mateixa pàgina d’inscripció tant del 10k com la cursa infantil podràs obtenir el comprovant
Per a participar a la cursa 10k s’ha d’haver nascut com a mínim a l’any 2009.
Els tutors legals hauran d'estar presents en el moment de recollir el dorsal.
Els colors dels dorsals venen per les marques acreditades a les curses de Challenge 10k, automàticament. No es consideraran els temps d'altres curses. Si hi ha algun error es pot contactar amb l'organització. Els calaixos de sortida es fan tenin en compta el millor temps de:
 • Ranquing del circuit de la Challenge 10k (2021/2022) i (2022/2023) comprova-ho en 10k.cat
 • Si el participant no és propietari del chip groc però va realitzar l'edició anterior de la Cursa Moritz Sant Antoni, se li aplicará el temps aconseguit
 • En haver varies sortides els temps són aproximats, pot ser que hi hagi alguna variació perquè les sortides siguin proporcionades
 • Els calaixos de sortida poden ser (segons els inscrits):

  • Vermell:
  • Verd :
  • Taronja:
  • Blau :
  • Blanc :
  • Qualsevol reclamació será necesari que l'inscrit demostri i certifiqui el seu temps en alguna Cursa Challenge 10K al responsable a la fira del corredor en el moment de la recollida del dorsal
  • No s'admeteran canvis el mateix dia de la cursa
  A la Fira del corredor, Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66 – 78 08015 Barcelona. Horari: divendres 19 de gener de 16 a 20 hores i dissabte 20 de gener de 2024 de 9 a 20 hores.
  El mateix dia de la cursa NO hi haurà lliurament de dorsals.

  Sí, presentant DNI (o fotocòpia) o justificant de la inscripció, sense algú d'aquests documents no se entregarà cap dorsal.
  Hi ha un servei de guarda-roba dins del pati del Col·legi Salesians de Rocafort. Hi han seccions de 300 en 300 dorsals i s'han de deixar on toqui pel seu dorsal.
  Hi han punts de control de xip. Si algun corredor/a no passa pels punts de control estarà desqualificat. Recordeu portar el xip ben posat a la sabatilla.
  Hi han corredors perfectament identificats per assolir les marques. Aquests correran la cursa a ritme de sub 40 minuts, sub 45 minuts, sub 50 minuts, sub 55 minuts i sub 59 minuts respectivament
  No es pot córrer sense dorsal. Primer per respecte als atletes que s'han inscrit, desprès perquè els organitzadors de curses tenen una sèrie d’assegurances i responsabilitats i es veuran obligats a fer fóra del circuit (i de la sortida) a qualsevol persona no identificada amb dorsal. L'atleta sense dorsal no li cubreix cap assegurança.
  El xip blanc s'ha de tornar un cop acabada la cursa. Hi han voluntaris després de la meta per facilitar que es torni el xip. Tots els diners de la recuperació del xip blanc aniran per una ONG del barri.
  Les dutxes estan ubicades a l'Esportiu Rocafort.
  Les pots consultar en aquesta mateixa web, a l’apartat resultats 10k o cursa infantil. Ja estaran penjades a partir del migdia del mateix dia de la cursa. També fotos i videos.
  Está previst que comencin sobre les 11.30 hores.
  NO. Els alevins, infantils i cadets tenen un cost de 2 euros pel xip del dorsal.
  Els més petits, Benjamins menors de 8 anys i Pre-Benjamins menors de 5 anys SI que són gratuites i no competitives.
  Els dorsals de les curses Infantils a la Fira del corredor, Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66 – 78 08015 Barcelona. Horari: divendres 20 de gener de 16 a 20 hores i dissabte 21 de gener de 2022 de 9 a 20 hores.


  Per les curses de Benjamins i Pre-Benjamins que no son de pagament será el mateix horari fins exhaurir els dorsals.
  Si, només de les curses d'alevins, infantils i cadets.
  PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2023
  Moritz Més Esport Menys Miopia
  Ajuntament de Barcelona Federació Catalana d'Atletisme Atlètic Club Esport i Natura Salesians de Rocafort Esportiu Rocafort Calàbria 66 Penya Barcelonista l'Eixample Comissió Festa Major Diputació de Barcelona
  Barcelona Voluntària El Racó de l'Agüir OXD Club ProAm Clinica Heilsa Anna Subirats De Veí a Veí Imatge de l'esport Magda Flor ChampionChip Powerade Aneto
  Cursa Moritz St. Antoni 2023 ®
  Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
  Programació web - Disseny web