Moritz Aigües de Barcelona Mundo Deportivo Cursa Moritz Sant Antoni Moritz Aigües de Barcelona Mundo Deportivo Cursa Moritz Sant Antoni

Festa del Corredor

Recollida de dorsals i xips oficials, samarreta tècnica i bossa d’obsequis dels col·laboradors als titulars propietaris del a inscripció.

Per recollir dorsal i xip cal que els titulars de la inscripció presentin el DNI o l’autorització del titular, fotocòpia DNI amb firma de conformitat i el comprovant d’inscripció.

En plena Festa Major del Barri Sant Antoni, la Fira del corredor es copnverteix en una autèntica festa gràcies al magnífic escenari que presideix el carrer Calàbria que serveix per acollir les activitats que han preparat algunes entitats del barri durant l’any. Al llarg de tot el dia, el carrer s'omple d'estands i d'activitats organitzades pels nostres col·laboradors i patrocinadors.

Més de cinc mil corredors vénen al carrer Calàbria a buscar els dorsals i la bossa en un ambient festiu i lúdic. El carrer Calàbria està tallat al trànsit entre Sepúlveda i Floridablanca des de dissabte a les 9h del matí fins a les 20h i diumenge de 9h a 13h. Durant aquests dos dies les activitats al carrer i a l'escenari no descansen. Aquest any els assistents a la fira podran demostrar la seva tècnica futbolera gràcies a un xutòmetre, una de les novetats de la Fira del corredor. També es podran fotografiar amb les copes del Barça a l'estand de la Penya Barcelonista de l'Eixample "Can Conesa".

Entre les activitats de la fira es podrà degustar el cafè especialitat de modalitat espresso I tallat que Black Remedy oferirà al seu estand o, si fa fred, se servirà caldo calent per tothom. Moritz et convida a provar una cervesa sense alcohol si abans “cremes” les 17 calories que té la Moritz 0,0 a sobre d’una bicicleta Brompton (90” a 20 km/h). Una fira que destaca pel seu bon rotllo, la música en directe, els balls populars i esportius, les màsters class sobre running i el bon humor que ho enllaça tot. Diverses entitats veïnals, escoles i acadèmies es posen les millors gales per mostrar-nos l'espectacle que durant l'any han anat preparant.

Ubicació i Horari

Ubicació:

Un any més es talla el carrer Calabria, entre el carrer Sepúlveda i Floridablanca, per guanyar espai i convertir la Fira del Corredor en una festa.

Horari:

Els dorsals es podran recollir a partir de les 9 del matí fins a les 20h

Activitats Escenari

Un escenari situat al xamfrà del carrer Calàbria amb Floridablanca amenitzarà la diada durant bona part del dia (de 10 a 20h) amb:

MATÍ

9:30h Body Combat a càrrec de l’Esportiu Rocafort. Activitat coreografiada on

s’utilitzen vàries disciplines d’arts marcials al ritme de la música.

11h Zumba: activitat coreografiada amb diferents pasos de ball

12h Pilates a càrrec de l’Esportiu Rocafort

13:00h Country a càrrec de Balls Igwicz

14:30h Master Class Nutrició Marc Gómez, especialista en nutrició de Pro Am Xerrada sobre la importància de la nutrició per preparar una cursa 1/2 i marató. Qué fer abans, durant i després d’una cursa i comentar els errors més comuns que es cometen. Consells sobre què sopar i esmorzar per la cursa de Sant Antoni.

TARDA

15h Master Class running Rafael Bucciero, responsable de Pro Am training. Xerrada i classe pràctica sobre l’entrenament de força i com ajuda als corredors a milorar els seu rendiment. I una xerrada per entrenar la musculatura respiratoria.

16h Concert en directe: Israel Durán y Aeroperro

17h Jazz a a càrrec de Núria Dansa

18h Modern Dance a càrrec de Núria Dansa

19h Hip Hop a càrrec de Núria Dansa

Estands

Inmortalitza la teva participació

Un photocall de 4 metres situat davant del carrer Calabria 66 servirà perquè et facis una fotografia amb el dorsal per inmortalitzar el moment de la teva inscripció.

Assoleix el repte de MORITZ

A l’estand del principal patrocinador podràs posar-te a prova amb el repte de ”la b0,0na vida” amb bicicleta Brompton by Moritz Moritz et convida a provar una cervesa sense alcohol si abans “cremes” les 17 calories que te el producte (90” a 20 km/h)

Porra i diversió a l'estand d'Aigues de Barcelona

No et perdis l'estand d'Aigües de Barcelona: podràs gravar gratis un divertit gif i guanyar un dels Kits del Runner que regalen! T’esperem a un fotomatón digital que trobaràs a l’estand d’Aigües de Barcelona per recordar el moment.

T’atreveixes a endevinar quin temps farà el guanyador de la cursa d’enguany? Vine a la Fira del Corredor i participa en la porra que organitza Aigües de Barcelona i podràs guanyar un kit de regal amb una samarreta, una bossa i una ampolla portable.

Culers! Fotografia’t amb la LLIGA, COPA I CHAMPIONS

Un de les organitzadors de la Cursa Moritz Sant Antoni és la Penya Blaugrana l’Eixample "Can Conesa". Durant tot el dissabte et podràs fotografiar amb les darreres copes guanyades pel Futbol Club Barcelona

CLUB PRO AM (les llebres de la cursa):

L’estand de Pro Am mostrarà com és la seva metodologia d’entrenament i com utilitza les noves tecnologies i la ciència de l’esport en els seus entrenaments. Ensenyarà a tots els atletes que s’acostin al seu estand la plataforma d’entrenament proam. És l’eina digital més avançada del sector esportiu, que permet controlar totes les variables de l’entrenament esportiu. I per a aquells atletes que vulguin participar en una anàlisi biomecànic de running o de natació poden fer-ho. Ja que el dia de la fira es sortejarà 2 anàlisis biomecàniques. Aquestes avaluacions permeten saber quina qualitat física l’atleta ha de millorar per augmentar el seu rendiment esportiu. En aquesta anàlisi s’avalua la composició corporal de l’atleta, la seva força, flexibilitat, la seva tècnica de carrera (es grava en vídeo) i el seu rendiment (test en pista) per valorar de manera quantitativa l’estat de les seves qualitats físiques i saber com hauria millorar-les. Més info: (http://www.proamtraining.com/evaluacion-del-rendimiento).

CALDO ANETO (se servirà caldo calent durant la jornada)

Durant dissabte i diumenge els assistens podran entrar en calor gràcies a la degustació de caldo calent que se servirà durant la Fira del corredor.

Els ingredients que utilitzen són els mateixos que els ingredients de les receptes tradicionals. No contenen llet ni cap derivat lacti perquè no s’afegeix cap aroma ni additiu. Els caldos no contenen gluten perquè no afegeixen cap ingredient que contingui blat, sègol, ordi, civada, ni additius ni maltodextrinas. No contenen ou ni derivats del mateix perquè no afegeixen cap additiu.

PALLAPUPES, ONG

En la carpa de la ONG Pallapupues es repartiran nassos de pallassos així com informació relacionada amb les activitats solidàries que organitzen. També hi haurà unes guardioles per recollir els donatius. Sempre seguint el seu lema: Riure omple de vida.

SALESIANS ROCAFORT

Els estudiants de Batxillerat tindran un estand per vendre articles que els ajudin a finançar el viatje de fi d’estudis.

SAGRAT COR

A l’espai de l’escola Sagrat Cor trobareu un punt de recollida de taps de plàstic, per la ong Asdent. Tots els infants podran participar en diferents activitats amb els taps com fer manualitats, curses de taps o llançaments de punteria.

ESPORTIU ROCAFORT

En el seu estand hi haurà motius més que suficients per començar una aventura.

STAND DE LA MILLA DELS MIOPS

Podràs conèixer com millorar la salut visual.

BLACK REMEDY

A l’estand de Black Remedy descobrireu la seva passió pel cafè i podreu degustar el seu cafè especialitat de modalitat espresso o tallat.

PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2019
Moritz Aigûes de Barcelona Mundo Deportivo
Ajuntament de Barcelona Federació Catalana d'Atletisme Atlètic Club Esport i Natura Salesians de Rocafort Esportiu Rocafort Calàbria 66 Penya Barcelonista l'Eixample Comissió Festa Major Diputació de Barcelona
Voluntaris 2000 Barcelona Voluntària El Racó de l'Agüir OXD Club ProAm Quirotema Anna Subirats Soria Natural De Veí a Veí Imatge de l'esport Magda Flor ChampionChip Control Courier Powerade Aneto Black Remedy BBVA Anela Fruits
Cursa Moritz St. Antoni 2019 ®
Avis legal | Política de Privacitat |Política de Cookies | Contacte amb l'organització
Programació web - Disseny web