Preguntes Frequents

La cursa es celebra el dia 21 de Gener de 2018 a les 9:30 del matí. Les curses infantils començaran a partir de les 11 hores. Aquesta cursa és enguany Campionat de Catalunya de 10 km.
El període d'inscripció comença el dia 18 de setembre de 2017 i acaba el 17 de gener de 2018 o quan s'arribi als 5000 inscrits

Cal omplir el formulari d’inscripcions ja sigui de 10k com infantil (milla) i disposar de xip groc. Si no tens xip groc, l’organització et facilitarà un xip de lloguer a un preu de 2 €.

Si prefereixes fer-ho presencialment et pots inscriure a:

– Esportiu Rocafort. carrer Floridablanca 41.

A la mateixa pàgina d’inscripció tant del 10k com la cursa infantil podràs obtenir el comprovant
No cal fer res. El mateix sistema ja detecta per DNI si estás federat o no.
Per a participar a la cursa 10k s’ha d’haver nascut com a mínim a l’any 2003.
Els tutors legals hauran d'imprimir l'autorització de participació i entregar-la en el moment de recollir el dorsal.
Els colors dels dorsals venen per les marques acreditades a les curses de 10k. Si es té millor temps s'ha de posar en contacte amb l'organització abans del 18 de gener de 2018. Els calaixos de sortida es fan tenin en compta el millor temps de:
 • Ranquing del circuit de la Challenge 10k (2016/2017) i (2017/2018) comprova-ho en 10k.cat
 • Si el participant no és propietari del chip groc però va va realitzar l'edició anterior de la Cursa Moritz Sant Antoni, se li aplicará el temps aconseguit
 • Els calaixos de sortida son:

  • Vermell: menys de 38' (Homes) menys de 41' (Dones)
  • Verd : 38' - 42' (Homes) 41' - 45' (Dones
  • Taronja: 43' - 48' (Homes) 46' - 50' (Dones)
  • Blau : 49' - 53' (Homes) 51' - 55' (Dones)
  • Blanc : 54' i més (Homes) 56' i més (Dones)
  • Qualsevol reclamació será necesari que l'inscrit demostri i certifiqui el seu temps en 10K al responsable a la fira del corredor en el moment de la recollida del dorsal
  • No s'admeteran canvis el mateix dia de la cursa
  A la Fira del corredor, Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66 – 78 08015 Barcelona. Horari: dissabte 20 gener 2018 de 9 a 20 hores.
  Durant el dissabte 20 de gener el carrer Calabria entre Floridablanca i Sepulveda es fará la Fira del Corredor amb diferents exposicions i activitats dels nostres patrocinadors.

  El mateix dia de la cursa a partir de les 8 hores al pati del Col·legi Salesians de Rocafort.
  Sí, presentant DNI (o fotocòpia) o justificant de la inscripció, sense això no se entregarà cap dorsal.
  Hi ha un servei de guarda-roba dins del pati del Col·legi Salesians de Rocafort. Hi han seccions de 300 en 300 dorsals i s'han de deixar on toqui pel seu dorsal.
  Hi han punts de control de xip. Si algun corredor/a no passa pels punts de control estarà desqualificat. Recordeu portar el xip ben posat a la sabatilla.
  Hi han corredors perfectament identificats per assolir unes les marques. Aquests correran la cursa a ritme de 37 minuts, 40 minuts, 42 minuts, 45 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 60 minuts respectivament
  No es pot córrer sense dorsal. Primer per respecte als atletes que s'han inscrit, desprès perquè els organitzadors de curses tenen una sèrie d’assegurances i responsabilitats i es veuran obligats a fer fóra del circuit (i de la sortida) a qualsevol persona no identificada amb dorsal.
  El xip blanc s'ha de tornar un cop acabada la cursa. Hi han voluntaris després de la meta per facilitar que es torni el xip. Tots els diners de la recuperació del xip blanc aniran per una ONG del barri.
  Les dutxes estan ubicades a l'Esportiu Rocafort.
  Les pots consultar en aquesta mateixa web, a l’apartat resultats 10k o cursa infantil. Ja estaran penjades a partir del migdia del mateix dia de la cursa. També fotos i videos.
  Está previst que comencin sobre les 11 hores, un cop acabada la cursa de 10k.
  No. Els alevins, infantils i cadets tenen un cost de 2 euros pel xip del dorsal.
  Els més petits, Benjamins i Pre-benjamins Si que són gratuites
  Els dorsals de les curses d'alevins, infantils i cadets a la Fira del corredor, Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66 – 78 08015 Barcelona. Horari: dissabte 20 gener 2018 de 9 a 20 hores.

  Durant el dissabte 20 de gener el carrer Calabria entre Floridablanca i Sepulveda es fará la Fira del Corredor amb diferents exposicions i activitats dels nostres patrocinadors.

  El mateix dia de la cursa a partir de les 10 hores al pati del Col·legi Salesians de Rocafort.

  Els Benjamins i Pre-benjamins a partir de les 10 hores el mateix dia de la cursa al pati del Col·legi Salesians de Rocafort.
  Si, només de les curses d'alevins, infantils i cadets.
  PATROCINADORS OFICIALS CURSA MORITZ ST.ANTONI 2018
  Cursa Moritz St. Antoni 2018 ®
  Avis legal | LOPD - Contacte amb l'organització
  Programació web - Disseny web