20/02/09

Històric de participació un nou rècord

Des dels seus orígens, ara fa 31 anys, la Cursa de Sant Antoni ha vist com, any rere any anava guanyant adeptes, especialment la darrera dècada i sobretot els últims dos anys emmarcada en l’auge de l’atletisme popular en què es troba immersa la ciutat.

En els darrers 10 anys, aquesta prova de barri ha anat incrementant la participació anualment, poc a poc, però significativament. Algunes vegades només hi havia 25 corredors més que l’any passat, d’altres 150, però tal i com demostra l’estadística, el creixement no s’ha aturat mai.

L’any passat, en l’edició 2008, quan celebrava tres dècades d’atletisme popular, la cursa va superar els dos milers de corredors i enguany les inscripcions de la cursa han aconseguit un nou èxit de participació: en la 31a edició de la Cursa de Sant Antoni viurà la seva edició més multitudinària amb 3 milers de corredors i corredores que s’han inscrit a la nova edició de la cursa.

Aquest espectacular augment de participació dels darrers anys és una mostra més de la consolidació definitiva d’aquesta prova atlètica, com a cursa barcelonina d'important projecció, tant popular com esportiva.

1 comentarios:

Blogger Oscarjet ha dicho...

Enhorabona un any mes he disfrutat de una cursa amb carisme.
Gracies i fins l´any que be.

24/01/10 22:10  

Publicar un comentario en la entrada

<< Página principal