23/01/08

Els punts claus de la prova

La Cursa de sant Antoni va néixer al 1979, i des d'aleshores ha anat creixent en nombre de participants, sobretot a la darrera dècada. Per aquest motiu, segons l'organització, els inscrits a la Cursa de Sant Antoni podrien superar els 2.500 inscrits, encara que el límit que s'han fixat per mantenir la qualitat de prova se situï al voltant dels 3.000 participants.

La cursa, que enguany presenta algunes innovacions en el traçat del circuit de 10 quilòmetres, també inclou una cursa per joves, d'una milla, i una altra per infants no competitiva (de 330 metres); una bona manera d'introduir a persones de totes les edats a la pràctica de l'esport popular i festiu.

Finalment, entre els atletes destacats es troba Benito Ojeda, guanyador a les edicions de la cursa de l'any 2004 i 2006, així com del Campionat de Catalunya de 1998 ,(a la vegada que ostenta el rècord amb la millor marca mai registrada en aquesta prova); i Víctor Gonzalo, entre d'altres.

La prova atlètica, que un any més arriba integrada dins de la festa major d'aquest barri barceloní, començarà a les 9.30 del matí a l'encreuament entre els carrers Floridablanca i Calàbria.

2 comentarios:

Anonymous Anónimo ha dicho...

Als resultats per equips només surt el primer que ha entrat, estaria millor possar tots els temps de cada membre de cada equip!
gràcies i bona cursa

10/02/08 0:21  
Anonymous Anónimo ha dicho...

Tot molt bé, però agraïriem que les samarretes a part de M i L també fóssin XL. Estaria molt bé....

26/01/09 7:50  

Publicar un comentario en la entrada

<< Página principal